Robolinho 500W AL-KO

899,90 

-Preprosto upravljanje z aplikacijo AL-KO inTouch v omrežju WLAN. Gateway in zaščitni ključ nista več potrebna
-Popolnoma samodejno kosi površino do 500 m². Izjemno tiha s 60 dB(A)
-Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
-Enostavna namestitev in upravljanje
-Učinkovit rezalni mehanizem z dvojnimi noži. Zahvaljujoč učinkovitemu profilu koles je kos tudi vzponu do 45 %
-Izredna okretnost in majhna teža. Obvlada prehode, ki so širši od 60 cm
-Mejna žica (100m) in klini za tla (90 kos) so v obsegu dobave

Šifra: 119925 Kategorija:
Prikaži košarico

Opis

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 500 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Uživajte v svojem prostem času, ko robotska kosilnica dela za vas v povezavi s Smart Garden.
Povezava: z novimi robotskimi kosilnicami Robolinho® z možnostjo povezovanja postaneta inteligentna nega vrta in Smart Garden realnost. Upravljanje je mogoče z aplikacijo AL-KO inTouch po hišnem omrežju WiFi ali z Amazon Alexo.

Kosilnico Robolinho® 500 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 500 W

Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 500 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico z aplikacijo AL-KO inTOUCH mogoče preprosto povezati. To preprosto opravite v svojem WiFi-omrežju. Tiho delovanje brez emisij je zagotovljeno s samo 60 dB glasnim elektromotorjem, ki prejema energijo iz obstojnega Li-ionskega akumulatorja 2,5 Ah / 20 V. Zato robotska kosilnica AL-KO sme brez težav opravljati svoje delo tudi na praznični dan ali ponoči. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 20 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 500 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavite brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. Zahvaljujoč sistemu DCS (Double-Cut-System), razvitemu v podjetju AL-KO, dvojni noži zagotavljajo perfektno rezanje, že v ohišju kosilnice na drobno razrezana trava pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi robotske kosilnice Robolinho® 500 W ni treba odstranjevati trave. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

Tehnični podatki:

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Širina reza v cm 20
Višina reza min / max v mm 25 – 55
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 58
Tip noža Brušeni z diamanti
Številka vstopne točke 3
Senzor za dež NE
Napetost akumulatorja (notranja) V 20
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
Čas polnjenja, baterija min 50
primeren za površine do m2 500
Max. Naklona v % 45
Čas delovanja baterije (notranji) min 55
Številov noža 4
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Nastavitev višine košnje Ročno – brezstopenjsko
Naprava ima ekološki način delovanja No
Povezljivost WI-FI

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.