-9%

Robolinho 700W AL-KO

999,90 

Samodejno kosi površino do 700 m², Šepetaje in tiho s 60 dB (A)
Varnostna senzorika jo varuje pred poškodbami in krajo
Preprosta namestitev in upravljanje
-Delovanje z aplikacijo AL-KO inTouch in WLAN je preprosto.
-Izredna okretnost in majhna teža. Lahko prenese ozke prehode od 60 cm
-Majhen, kompakten in agilen
-Vzpon do 45 %
-Velika razdalja od tal za košnjo v visoki in gosti travi brez težav
-Kosilna enota z dvojnimi noži, ki jih je mogoče obrniti
-Vrtenje v desno in levo za štirikrat daljšo življenjsko dobo

Dobavljivo: 1 na zalogi Šifra: 127569 Kategorija:
Prikaži košarico

Opis

Majhna, kompaktna in agilna. Robolinho® 700 W neguje vaš vrt popolnoma samodejno. Zahvaljujoč inteligentni povezavi s sistemi Smart Garden kosilnica ne le neguje vašo trato, ampak vam obenem podari veliko prostega časa.
Povezava: Z novo robotsko kosilnico Robolinho® z omogočeno aplikacijo je vrt inteligentno vzdrževan in pameten vrt postane resničnost. Nadzor prek aplikacije AL-KO inTouch je možen prek lastnega omrežja WiFi ali prek Amazon Alexa.
Kosilnico Robolinho® 700 W so razvili naši inženirji v Nemčiji, izdelali so jo strokovnjaki v Avstriji – zato smo v podjetju AL-KO Gardentech prepričani, da svojim strankam nudimo samo izdelke najboljše kakovosti. Zaradi obstojnih sestavnih delov in dovršene tehnike je Robolinho® vaš zanesljiv spremljevalec in pomočnik pri vsakodnevni negi vašega vrta. Namestitev robotske kosilnice je presenetljivo preprosta, bazna postaja je hitro postavljena in povezava s Smart Gardening se hitro izvede. Naša dovršena programska oprema in intuitivno upravljanje vam pomagata, da robotska kosilnica neguje vašo trato takrat, ko želite.

Tehnične podrobnosti robotske kosilnice Robolinho® 700 W
Inteligentna nega vrta in Smart Gardening z Robolinho® 700 W sta že del sedanjosti: zahvaljujoč že vgrajeni strojni opremi je robotsko kosilnico prek aplikacije inTOUCH mogoče preprosto povezati . Vsa stvar udobno teče prek vašega WiFi.Tiho delovanje (med košnjo največ 60 dB(A)) brez emisij odlikuje našo kosilnico Robolinho 700 W, ki prejema energijo iz zmogljivega in obstojnega Li-ionskega akumulatorja 5Ah Ah / 25,5 V. Tehnika premikanja, razvita v podjetju AL-KO in širina rezanja 22 cm omogočata učinkovito nego trate s površino do 700 m². Kosilnica se izogiba oviram, npr. drevesom, in je brez težav kos strmini do 45 %. Upoštevajte: pri nakupu robotske kosilnice solo by AL-KO klini in mejna žica niso v obsegu dobave.
Višino rezanja med 25 mm in 55 mm lahko nastavljate brezstopenjsko in s tem prilagodite videz trate svojim željam. V našem edinstvenem sistemu za mulčenje z ločenim posnemalnim nožem se trava že v ohišju kosilnice na drobno razreže, nato pa se vrne na trato kot biološko gnojilo. Zato pri uporabi Robolinho® 700 W ni treba odstranjevati trave. Vgrajeni noži ostanejo zelo dolgo ostri, ker so opremljeni z dvojnimi rezili. Zanesljiva tehnika senzorjev zagotavlja največjo mogočo varnost za človeka in živali.

Tehnični podatki:

Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Širina reza v cm 22
Višina reza min / max v mm 22 – 55
Čas delovanja baterije (notranji) min 60
Senzor za dež DA
Kapacitet (notranja) Ah 2.5
Povezljivost Povezljivost
Nastavitev višine košnje Ročno – brezstopenjsko
Čas polnjenja, baterija min 50
Številov noža 4
Max. Naklona v % 45
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 60
Napetost akumulatorja (notranja) V 20
primeren za površine do m2 700
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 56
Številka vstopne točke 3

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.