-16%

Solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

4.349,00 

Vrtni traktor Solo by AL-KO je opremljen z dvema nožema, dvema valjema in nepogrešljivo zaporo diferenciala, ki oomogoča delo na neravnem terenu! Če želite učinkovito kositi velike travnate površine, vam priporočamo to traktorsko kosilnico. Košnja velike travnate površine in vrta pravi bo užitek za vsakogar. Vaše posebne prednosti pri AL-KO: z obsežnim priborom in razširitvami za traktorsko kosilnico, npr. plugom za sneg, trosilnikom gnojila ali prikolico lahko svojo traktorsko kosilnico uporabljate na različne načine.

Dobavljivo: 1 na zalogi SKU: 127601 Kategorija:

Opis

Traktorsko kosilnico poganja motor AL-KO Pro 700 V2 z močjo 12,2 kW in 2.450 vrtljaji na minuto. Višino rezanja na 105 cm širokem rezalnem mehanizmu je mogoče nastavljati preko sedmih stopenj od 30 mm do 90 mm. S preprostim posegom je rezalni mehanizem mogoče odstraniti zaradi vzdrževanja ali pri odstranjevanju snega v zimskem času. Okvir iz C-profila je izjemno robusten in tog. Vgradnjo mehanizma za električno praznjenje koša 310 l lahko naročite naknadno.
Košnja velike površine s traktorsko kosilnico je užitek tudi zaradi zadnjih koles velikosti 20″, ki se neovirano premikajo tudi po neravnem terenu. Blizu nameščena pedala za vožnjo naprej in nazaj omogočata intuitivno vožnjo. Točenje goriva je preprosto zaradi zunaj nameščenega nastavka za nalivanje. Nizka vstopna površina in velik prostor za noge olajšata vstopanje in delo s to traktorsko kosilnico. Udoben sedež je mogoče brezstopenjsko nastavljati.

TEHNIČNI PODATKI
Linija izdelkov PREMIUM pro
Delovna širina v cm 105
Širina reza v cm 103
Moč v kW 12.2
Tip motorja 4-taktni
Kubična motorja v ccm 708
Število valjev motorja 2
Nastavitev višine košnje Osrednji, 7-kratna
Vrsta zaslona NIMA
Moč naprave v kW 9.1
Povratne hitrost max km/h 4
Delovna luč LED
Prostornina koša v l 310
Hitrost vožnje naprej km/h 9
Izmet na stran NE
Mulčenje DA
primeren za površine do m2 8000
Številov nožev 2
Zapora diferenciala DA

1 mnenje za Solo by AL-KO T 22-105.1 HDD-A V2

  1. 5 od 5

    suster.jure (preverjena stranka)

    Super zadeva! Dovolj moči, kvalitetno izdelan, lepo pobira, dober pogon za neraven teren. Pika na i pa je zapora oziroma špera. Zadovoljen z dostavo in ceno!


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.