Puhalniki, sesalniki za listje

Enoročajni pihalnik Husqvarna

Enoročajni

Enoročajni pihalniki so lažji in bolj priročni za ozke prostore. Priporočamo jih za čiščenje cvetnega listja in pokošene trave iz utrjenih podlag na manjših dvoriščih, vrtovih.

Nahrbtni pihalnik Husqvarna

Nahrbtni

Nahrbtni pihalniki imajo več moči in višjo hitrost zraka, z njimi lahko čistite listje, pesek, kamenje in druge delce iz velikih površin. So težji od enoročajnih pihalnikov, vendar je teža razporejena tako, da zmanjšuje utrujenost in obremenjenost hrbta in rok.

Sesalnik

Pihalnik je možno uporabiti kot sesalnik, ki posesa listje in manjše delce v zbirno vrečo (64L). Edini model, ki omogoča sesalno funkcijo je Husqvarna 125BVx, sesalni kit je priložen.

Puhalniki sesalniki listja, slame, trave, pajčevin, peska in proda – kakor tudi trdega dela.

Filter

Kakšni so akumulatorski pihalniki za listje?

Najprej omenimo, da je akumulatorska tehnologija zelo napredovala in sedaj se akumulatorski pihalniki po izhodni moči lahko primerjajo z bencinskimi pihalniki. Prinašajo pa tudi dodatne pozitivne lastnosti:

  • Nizka raven hrupa za delo v občutljivi okolici ali zaprtih prostorih, hlevih.
  • Zelo enostavno rokovanje zaradi popolne uravnoteženosti stroja in približno 50% nižje teže v primerjavi z benciskimi.
  • Takojšen zagon s polno močjo samo s pritiskom na gumb.

Kako uporabljati pihalnik za listje?

Za pospravljanje listja in druge nesnage iz vaše okolice sledite nasvetom, ki so predstavljeni v posnetku. Vedno začnete z odstanjevanje listja iz vogalov površine proti mestu kjer želite zbrati listje. Pri čiščenju poti uporabljamo vzorec gibanja v obliki črke U, s tem vzorcem odpihnemo listje na sredino poti.

V košarico ste dodali proizvod:

Mobilservis