Sekire

Sekire Husqvarna so ročno izdelane, kovane na Švedskem iz visokokakovostnega švedskega jekla. Široka paleta sekir za različna opravila, z dolgo življenjsko dobo ob primernem vzdrževanju.

V košarico ste dodali proizvod:

 • Gozdarska sekira

  0 out of 5
  Primerno za podiranje manjših dreves, kleščenje debel, sekanje vej in čiščenje grmovja. Dolg ročaj za večjo moč pri sekanju. Usnjena zaščita rezila priložena.
  60,50 
 • Majhna sekira

  0 out of 5
  Majhna priročna sekira za pripravo kurjave in za dela na vrtu. Usnjena zaščita rezila priložena. Sekira je za najboljšo stabilnost in varnost na ročaj pritrjena s kovinsko in leseno zagozdo.
  43,50 
 • Sekira z udarno peto

  0 out of 5
  Udarna sekira je naša najtežja sekira za cepljenje večjih debel. Ima ojačano udarno uho in se lahko uporablja kot macola za cepljenje s cepilnim klinom. Usnjen ščitnik rezila priložen.
  87,80 
 • Sekira za cepljenje Husqvarna S1600

  0 out of 5
  Večja cepilna sekira za cepljenje večjih polen. Glava sekire je obdelana s prevleko, ki zmanjšuje trenje in olajša prodor v les. Prav tako pa je glava sekire oblikovana tako, da olajša cepljenje velikih polen. Zaščita ročaja iz nerjaveče pločevine ščiti ročaj pred lomljenjem. Kombinacija optimalne glave sekire in lahkega ročaja preusmeri vso energijo v sek in tako olajša cepljenje.
  76,05 
 • Sekira za cepljenje Husqvarna S2800

  0 out of 5
  Najmočnejša cepilna sekira za cepljenje hlodovine. Glava sekire je obdelana s prevleko, ki zmanjšuje trenje in olajša prodor v les. Prav tako pa je glava sekire oblikovana tako, da olajša cepljenje hlodovine. Zaščita ročaja iz nerjaveče pločevine ščiti ročaj pred lomljenjem. Funkcija kladiva za enostavno in učinkovito uporabo cepilnih klinov
  93,38 
 • Sekira za cepljenje majhna

  0 out of 5
  Majhna sekira za cepljenje je najprimernejša za pripravo manjših drv. Posebna oblika glave olajša prodor v les in z najmanjšim naporom razcepi les. Zaradi svoje velikosti je primerna tudi za sekanje z eno roko. Usnjen ščitnik rezila priložen.
  54,30 
 • Sekira za cepljenje velika

  0 out of 5
  Ta težja sekira je primerna za pripravo drv in cepljenje debelejših polen. Posebna oblika glave olajša prodor v les in z najmanjšim naporom razcepi les. Z dolgim ročajem dosežete večjo moč cepljenja. Usnjen ščitnik rezila priložen.
  65,50 
 • Sekira za kampiranje

  0 out of 5
  Manjša sekira, idealna za taborjenje in večino nalog kot so priprava drv za taborni ogenj. Po velikosti zelo primerna za pakiranje v nahrbtnik. Sekira se lahko nosi tudi na pasu s ščitnikom rezila, ki je priložen. Usnjen ščitnik rezila standardno priložen.
  73,00 
 • Sekira za kleščenje

  0 out of 5
  Sekira ima ročaj iz lesa Hickory, rezilo je možno zamenjati in je obojestransko polirano.
  71,68 
 • Tesarska sekira

  0 out of 5
  Tesarska sekira, primerna tako za tesarska kot ostala dela za obdelavo lesa. Vdolbina v glavi omgoča, da se z roko čimbolj približate rezilu in se tako zagotovi najboljši nadzor. Usnjena zaščita rezila priložena.
  59,50 
 • Univerzalna sekira H900

  0 out of 5
  Majhna sekira za les in delo na vrtu. Ročaj ojačan z vlakni. Glava za sekiro ima nelepljiv premaz, ki daje manj trenja in omogoča lahek vstop v les. Mehak oprijem za ergonomijo in varno upravljanje. Funkcija kladiva za enostavno in učinkovito uporabo cepilnih klinov.
  47,91 
 • Univerzalna sekira Husqvarna A1400

  0 out of 5
  Primerna za delo v gozdu ali pri tesarstvu. Sekira ima z vlakni ojačan poliamidni ročaj, kar jo naredi še bolj odporno in vzdržljivo. Glava za sekiro ima nelepljiv premaz, ki daje manj trenja in omogoča lahek vstop v les. Mehak oprijem za ergonomijo in varno upravljanje. Funkcija kladiva za enostavno in učinkovito uporabo cepilnih klinov.
  72,49 
 • Univerzalna sekira Husqvarna A2400

  0 out of 5
  Univerzalna sekira za različna dela v gradbeništvu ali v gozdu. Glava sekire je obdelana s prevleko, ki zmanjšuje trenje in olajša prodor v les. Z vlakni ojačan poliamidni ročaj pa je sekira še blj robustna in trpežna. Ročaj z mehkim oprijemom za ergonomsko in varno delo. Točka ravnotežja je blizu glave, da se lahko zagotavljaperfektno ravnotežje in optimalna porazdelitev teže. Kombinacija optimalne glave sekire in lahkega ročaja preusmeri vso energijo v sek in tako olajša cepljenje. Uporablja se lahko tudi kot macola za cepljenje s cepilnim klinom (ni za kovinske zagozde).
  93,38