Gozdarski čevlji

Gozdarski čevlji Husqvarna so zasnovani za varno delo in udobje obenem. Protivrezna zaščita, zaščitna kapica, zaščita gležnjev, izbokline na peti, nedrseči podpalti pripomorejo k največji možni varnosti pri delu, čevlji ustrezajo EN standardom.

V košarico ste dodali proizvod:

 • Husqvarna Classic 20 gozdarski čevlji usnjeni

  0 out of 5
  Robustni, a vseeno lahki in udobni čevlji s prekrivajočo se zaščito pred urezom 20 m/s, za daljšo življenjsko dobo čevlja. Izdelani so iz usnja ojačanega z mikro vlakni in poliestrsko mrežico. Ojačitve spodnjega dela in okoli pete, pomenijo dobro odpornost na obrabo in izjemno stabilnost v predelu gležnja. Vložki za čevlje se lahko snamejo in so pralni.
  183,04 
 • Husqvarna Climayarn nogavice

  0 out of 5
  Iz merino volne in polipropilen materiala, ki hladi, ko je vroče in greje, ko je mraz. Hitro sušeče in pralne v pralnem stroju.
  19,63 
 • Husqvarna Functional 24 gozdarski škornji

  0 out of 5
  Ročno izdelani škornji s preizkušeno zaščito pred urezom. Dodatno ojačani v zgornjem delu in okoli stopala, jeklena kapica za zaščito prstov. Nova oblika pete olajša obuvanje in sezuvanje škornjev. Notranja obloga iz bombaža. na podplat se lahko namestijo žeblji.
  114,26 
 • Husqvarna Functional 28 gozdarski škornji

  0 out of 5
  Ročno izdelani zaščitni škornji s preizskuženo zaščito pred urezom. Dodatno ojačan zgornji del škornja s kapico za zaščito prstov in ojačitev okoli celega podplata. Vezalke na zadnjem delu škornja, nazobčan zgornji del in kapica okoli pete olajšajo obuvanje in sezuvanje. Platnena obloga. V podplat se lahko vstavijo tudi žeblji.
  133,89 
 • Husqvarna Technical 24 gozdarski čevlji usnjeni

  0 out of 5
  Nova konstrukcija pete, Stabilneljši gornji del čevlja z mehkejšo notranjo oblogo za večje udobje in nov podplat za boljši oprijem v hladnih pogojih. izdelani so iz Sympatex® membrane, ki je 100% vodoodporen in kakovostem material, ki diha. Čevelj je dodatno oblazinjen v predelu gležnja, pete in zgornjega dela za dodatno zaščito in udobje. Jeklena kapica za zaščito prstov. Celoten spodnji del čevlja od podplata navzgor je za dodatno zaščito ojačitev dodatno gumiran.
  326,76 
 • Husqvarna Technical delovni čevlji

  0 out of 5
  Zelo udobni zaščitni čevlji s kapico iz kompozitnih materialov za zaščito prstov, ki zniža težo čevljev v primerjavi z jekleno. Izdelani iz materialov kot sta najlonska mrežica in visoko kakovostno usnjene Sympatex® membrane. Čevlji so prav zaradi teh materialov nepremočljivi in udobni tudi, ko jih imate obute cel dan. Podplat izdelan iz materiala Gravity®, ki je odporen na olja in nudi dober oprijem. Čevlji so primerni za delo v gozdu na vrtu kot tudi za prosti čas v vseh vremenskih pogojih. Prednji del je še dodatno jačan z gumo. Trak na zadnjem delu čevlja in jeziku za pomoč pri obuvanju in sezuvanju.
  167,08 
 • Sušilec za čevlje, škornje

  0 out of 5
  Za hitro in enostavno sušenje vseh vrst obutve, usnje ne postane trdo in krhko. 1,1 metrski kabel, 4+4W/230V.
  27,01 
 • Vezalke za gozdarske čevlje

  0 out of 5
  Dolžina 210 cm, trpežne vezalke za zaščitne in delovne čevlje.
  12,06 
 • Žeblji (spikes) za gozdarske čevlje Husqvarna

  0 out of 5
  Spikes žeblji z orodjem za vstavljanje. Ustreza za škornje Functional 24 in Functional 28.
  17,92