Posode za gorivo

V košarico ste dodali proizvod:

 • Kombinirana posoda za gorivo 5L

  0 out of 5
  Naša nova kombinirana posoda omogoča polnjenje bencina brez polivanja goriva in tako nimate nobenih izgub. Dodatna sta bili optimirani prostornini posod na ustrzno razmerje goriva in verižnega olja (5.0 / 2.5 l). Prav tako ima kombinirana posoda integriran predalček za pogosto rabljeno orodje in nadomestne dele.
  53,67 
 • Kombinirana posoda za gorivo 6L

  0 out of 5
  Za 6 l goriva in 2,5l olja za verigo. Z učinkovito zaščito proti prelivanju goriva. Posodi lahko ločimo eno od druge. Med njima je prostor za pile in orodje.
  48,20 
 • Posoda za gorivo 15L

  0 out of 5
  Popolnoma na novo zasnovana 15l posoda, ki je namenjena predvsem za uporabo s kolesnimi stroji, omogoča inovativen način polnjenja rezervoarja. V glavnerm zaradi treh ergonmskih in edinstveno postavljenih ročajev ter posebnega nastavka za nalivanje. Vse to omogoča enostavno dvigovanje in prenašanje posode in – najpomembnejše – hitro nalivanje brez prelivanja in izgub.
  36,67 
 • Posoda za gorivo 6L

  0 out of 5
  Učinkovita zaščita pred razlitjem. Pri polnem rezervoarju se polnjenje avtomatsko ustavi in posodo z gorivom lahko dvignemo ne da bi pri tem kaj polili.
  36,67 
 • Posoda za gorivo zelena

  0 out of 5
  Posebna konstrukcija za rotacijske kosilnice in vozila s katalizatorjem. Fleksibilna cev olajša polnjenje goriva v različnih položajih. 6 litrov.
  34,23