Gozdarske čelade

V košarico ste dodali proizvod:

 • Husqvarna Classic gozdarska čelada

  0 out of 5
  Popolnoma opremljena čelada za delu v gozdu ali na vrtu. S standardnim 6-točkovnim plastičnim pasovjem in z eno roko nastavljivim pasom z ragljo. Glušniki izdelani za optimalno ergonomijo. Kovinska zaščitna mrežica zagotavlja dobro zaščito in in vidljivost.
  51,61 
 • Husqvarna Functional FM Radio gozdarska čelada

  0 out of 5
  Gozdarska čelada Functional je zasnovana za gozdne delavce, ki iščejo najboljšo kombinacijo varnosti in ergonomije pri vsakdanjem delu. Opremljena je z novim vizirjem UltraVision, pri katerem je prepustnost svetlobe zmanjšana le za 20 % čez celo površino in 6-točkovnim vpetjem tekstilnih nosilnih paskov za največje udobje in dodatno še z glušniki z FM radiem. Novi glušniki majo še izboljšano dušenje hrupa in izboljšan zvok radia. Ušesne školjke so prilagojene za levo in desno uho, pomeni boljšo prilagoditev na ušesa.
  210,67 
 • Husqvarna Functional gozdarska čelada

  0 out of 5
  Gozdarska čelada Functional vrsto funkcij za individualne potrebe, posebej primerna za gozdne delavce, ki iščejo najboljšo kombinacijo varnosti in ergonomije pri vsakdanjem delu. Opremljena je z novim vizirjem UltraVision, pri katerem je prepustnost svetlobe zmanjšana le za 20 % čez celo površino in 6-točkovnim vpetjem tekstilnih nosilnih paskov za največje udobje. Glušniki so posebej ergonomsko oblikovani za dolgotrajno rabo.
  70,03 
 • Husqvarna Technical Arborist zaščitna čelada

  0 out of 5
  Lahko in zračna čelada, s certifikatom za delo na višini, za profesionalne arboriste. Edinstveno nosilno pasovje za dvema kolescema za optimalno prilagoditev, da bo čelada najbolj uravnotežena in stabilna na uporabnikovi glavi. Samo za delo na višini - nima dovoljenja za gozdarska dela na tleh!
  157,66 
 • Husqvarna Technical gozdarska čelada

  0 out of 5
  Popolnoma nov design čelade. Robustna pa vendar lahka zaščitna gozdarska čelada z glušniki. Čelado je možno prilagoditi na več načinov ne glede na potrebe in zahteve vsakega posameznika. Nov, inovativen sistem zračenja zagotavlja vedno optimalno temperaturo. Za še boljšo zaščito vašega obraza je bil vizir popolnoma predelan. Dodatno pa je vizir pregleden in ne zastira pogleda, ne glede na to ali ga imate spuščenega ali dvignjenega. Standardno opremljena z glušniki in režo za namestitev svetilke. Glušniki z FM radiem na voljo kot dodatna oprema.
  142,63 
 • Pokrivalo za vrat

  0 out of 5
  Primerno za vse zaščitne čelade.
  4,62 
 • Pokrivalo za vrat zimsko

  0 out of 5
  Podloženo, primerno za vse zaščitne čelade.
  9,55 
 • Set prve pomoči

  0 out of 5
  Vsebuje: povoj za prvo pomoč, 9 obližev različnih velikosti, 2 sterilni gazi, 1 ogledalo in 1 bombažno palčko.
  15,98 
 • Vizir pleksi

  0 out of 5
  Vizir iz pleksi stekla. Primeren za večino zaščitnih čelad in vse slušnike.
  15,58 
 • Vizir proti rosenju

  0 out of 5
  Vizir z nanosom proti rosenju
  28,07 
 • Vizir Ultravision

  0 out of 5
  Prepustnost svetlobe je zmanjšana samo za 20% čez cel vizir. Pri starem, modelu je prepustnost svetlobe zmanjšana za 30 %. Nova mrežica vizirja je odpornejša na deformacije, zaradi nove oblike mrežice se pa nanjo tudi manj prijema voda. Ustreza za gozdarske čelade Classic, Functional, Arborist Technical in glušnike.
  23,35