Husqvarna Spire Vent arboristična čelada

159,99 

Nova Husqvarnina arboristična čelada Spire Vent je prilagojena profesionalnim arboristom in gozdarjem, ki pri delu zahtevajo udobje in slog, ne da bi pri tem ogrozili varnost ali zaščito. Arboristična čelada Spire Vent je dobro prezračevana lahka čelada za največje udobje in opremljena z gumbom za enostavno nastavitev velikosti. Opremljen z vtičnicami za pritrditev glušnikov in vizirjev. Ščitnik je na voljo v treh različicah: prozorno steklo, dimljeno in zrcalno steklo. Izpolnjuje standard EN 12492 za delo na visoki nadmorski višini. Dobavljeno brez glušnikov in ščitnika.

SKU: 5976818-01 Kategorija:

Opis

-Vizir SMOKE:
Dimni vizir za uporabo pri rahlem soncu. Ščitniki so obdelani tako, da se megla in praske zmanjšajo na minimum. Panoramska leča je primerna za očala, ki se prekrivajo. Zgornji obris iz gume zagotavlja tesnjenje med vizirjem in čelado ter zmanjšuje kapljice vode na obrazu. Okrogli in gladki robovi zmanjšujejo tveganje za ureznine in praske.

-Vizir MIRROR:
Srebrni zrcalni vizir za močno sonce. Ščitniki so obdelani tako, da se megla in praske zmanjšajo na minimum. Panoramska leča je primerna za očala, ki se prekrivajo. Zgornji obris iz gume zagotavlja tesnjenje med vizirjem in čelado ter zmanjšuje kapljice vode na obrazu. Okrogli in gladki robovi zmanjšujejo tveganje za ureznine in praske.

-Vizir CLEAR :
Vizir “CLEAR” je prozoren. Panoramska leča je primerna za očala, ki se prekrivajo. Zgornji obris iz gume zagotavlja tesnjenje med vizirjem in čelado ter zmanjšuje kapljice vode na obrazu. Okrogli in gladki robovi zmanjšujejo tveganje za ureznine in praske.

-HUSQVARNA GLUŠNIKI H200:
Husqvarna glušniki H200 prilagojeni za dolgotrajno upoorabo in opremljeni z edinstvenimi poliuretanskimi vložki, ki zagotavljajo maksimalne prostor za ušesa. Najboljša izbira za največje udobje.
Dušenje hrupa NRR 25 dB(A), SNR 27 dB(A)

-HUSQVARNA GLUŠNIKI Z Bluetooth X-COM R:
Z novo zaščito za sluh Bluetooth X-COM R imate trdno, a lahko zaščitno čelado, s katero lahko enostavno sprejemate in kličete. Čelado lahko prilagodite svojim željam na več načinov. Nov, inovativen prezračevalni sistem ustvarja udobno temperaturo za glavo. Ščitnik je bil preoblikovan za boljšo zaščito obraza in, kar je najpomembneje, ponuja popoln vid, ko je zložen navzgor ali navzdol.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Husqvarna

Zamenljiva podloga

Da

Zračenje

Da

Odpornost na UV žarke

Da

Za nizke temperature

-40 °C

Teža (kg)

0,69

Dušenje hrupa

26 db (A)

Nosilec

komplet nosilcev za pritrditev.

Vizir

“Clear”, “Mirror”, “Smoke”

Glušniki

gozdarski, X-COM R

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…