Brušenje verige

Rezanje s topo verigo vodi v večjo porabo goriva on večjo obrabo vitalnih delov. Enostavno se temu lahko izognete z rednim in pravilnim brušenjem verige motorne žage.

V košarico ste dodali proizvod:

 • Kombinirana šablona

  0 out of 5
  Nov design šablone za brušenje rezilnih in globinskih zob verige. Vse v enem orodju. Uporablja se v kombinaciji z okroglo in ploščato pilo. Na voljo za vse verige Husqvarna.
  9,45 12,04 
 • Komplet za brušenje verige

  0 out of 5
  S pravilno nabrušeno verigo je vaše delo enostavnejše in varnejše. Set vam bo olajšal obdržati verigo vedno ostro. Komplet vsebuje ročaj pile, kombinirano šablono, dve okrogli pili in eno ploščato pilo.
  24,11 25,79 
 • Okrogla pila Intensive Cut

  0 out of 5
  Design zagotavlja za 20% boljše rezanje in daljšo življenjsko dobo. Da bo vaša veriga vedno v dobri formi potrebujete pile in šablono za brušenje. S pravilno nabrušeno verigo boste delali lažje in varneje.
  4,23 20,23 
 • Ploščata pila

  0 out of 5
  Za brušenje globinskega zoba potrebujete ploščato pilo in šablono za brušenje globinskih zob. Z ostro verigo je vaše delo enostavnejše in varnejše. 1 kos. Velikost 6˝.
  5,03 45,75 
 • Primež meča za piljenje

  0 out of 5
  Izvrstno orodje za poklicne in občasne uporabnike, za fiksiranje motorne žage v varen položaj med brušenjem. Iz kovanega jekla.
  24,44 
 • Ročaj za pile

  0 out of 5
  Patentiran sistem za vpetje pile. Ustreza za okrogle pile od 4.0-4.5 mm in ploske pile 6" - 8". 25˚ in 30˚vodila zagotavljajo pravilen kot brušenja.
  4,04 
 • Šablona za brušenje

  0 out of 5
  Posebej konstruirane šablone za pravilen kot brušenja. Na voljo za vse verige Husqvarna.
  11,05 
 • Šablona za brušenje žaginega lista

  0 out of 5
  Šablona in pila za brušenje žaginega lista, zagotavljata pravilno tehniko in kot brušenja.
  21,63 
 • Šablona za globino

  0 out of 5
  Posebej oblikovane šablone za globino, ki vam pomagajo brusiti na pravilen kot. Za rabo z ploščato pilo. Dobavljive za vse Husqvarna verige. Le pravilna višina globinskega zoba vam zagotavlja najboljše rezultate.
  4,19 
 • Stroj za brušenje verige PRO Oregon

  0 out of 5
  Stroj za brušenje verige Oregon vam prihrani 15% časa v primerjavi z drugimi brusilnimi stroji. Velik in nastavljiv ročaj primeža ima vgrajeno vzmet za boljši občutek med brušenjem. Primež je samocentrirni, vedno enak kot brušenja brez nastavljanja. Vgrajen ima gumb za fiksiranje glave v zgornjem položaju, za lažjo obdelavo ob kolesu. Nastavitev primeža naprej/nazaj omogoča konstantno optimalno geometrijo brušenja. Brusi vse verige z širino utora od .043˝ (1.1 mm) do .122˝ (3,1mm) in korakov od 1/4˝ do 3/4˝. Vgrajeno ima 15 W luč med brusilnim kolutom in motorjem, kar izboljša vidljivost.
  445,99  419,99 
 • Tecomec SUPERJolly stroj za brušenje

  0 out of 5
  Električni brusilni strojček, ki deluje na napetost 230V – 50Hz je namenjen predvsem profesionalcem. Hidravlični sistem zategovanja verige, ki se izvaja sočasno s spuščanjem brusilne plošče proti verigi, zagotavlja do 50% hitrejše delo glede na brusilne strojčke z ročnim načinom zategovanja verige. Primeren je za vse vrste rezilnih verig.
  378,20