Delovna oblačila

Delovna oblačila Husqvarna so iz kvalitetnih vodoodbojnih materialov. Obleka za košenje Husqvarna Technical vas bo zaščitila pred letečemi delci, pri košenju z motorno koso. Dežna obleka bo poskrbela,da boste ostali suhi v dežju.

V košarico ste dodali proizvod:

 • Delovna srajca Husqvarna

  0 out of 5
  Mehka in udobna srajca, ki nudi veliko svobode pri gibanju. V prijetnih Husqvarna barvah. Primerna tako za delo kot za prosti čas. Izdelano iz 100 % predpranega bombaža.
  29,47 
 • Dežna jakna Husqvarna

  0 out of 5
  Mrežasta podloga v ramenskem delu, skriti prsni žepi, varjeni šivi, podaljšan hrbtni del.
  98,25 
 • Dežne hlače Husqvarna

  0 out of 5
  Hlače za dež, narejene iz močnega najlona na sprednji strani in PU / PVC na zadnji strani. 10 cm mrežnega materiala okoli pasu za dobro prezračevanje. Elastičen pas z vrvico za boljše udobje.
  66,34 
 • Husqvarna Technical hlače za košnjo

  0 out of 5
  Hlače iz posebno obdelane tkanine za profesionalno rabo. Spodnji del hlačnic je vodoodporen, prednji del pa je dodatno ojačan. Ukrivljeno krojene v kolenih in odprtine za zračenje z zadrgami na zadnjem delu hlačnic omogočajo udobno delo. Dodaten žep z blazinico na desnem boku pa ublaži udare in naslon kose med košnjo. Z odsevnimi trakovi in logotipi boste dobro vidni tudi v mraku. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu poskrbijo vedno za optimalno zračenje
  98,25 
 • Husqvarna Technical GORE-TEX® jakna

  0 out of 5
  Visoko kakovostna in trpežna jakna z ojačitvami v najbolj izpostavljenih delih. GORE-TEX® laminate zelo dobro diha in nudi optimalno zaščito pred dežjem in vetrom. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu poskrbijo vedno za optimalno zračenje. Podaljšan hrbtni del preprečuje, da bi imeli odkrit hrbet nad pasom. Predhodno ukrivljeno krojenje v komolcih vam zagotavlja veliko svobodo gibanja, z odsevnimi trakovi in logotipi boste pa dobro vidni tudi v mraku. Ta oblačila niso primerna za delo z motrnimi kosami in obrezovalniki.
  400,00 
 • Husqvarna Technical jakna za košnjo

  0 out of 5
  Jakna za zahtevno profesionalno delo. Izdelana iz trpežnih materialov in z ojačitvami na izpostavljenih delih. Na remenih so žepi za dodatne blazinice, ki zmanjšajo obremenitev ramen. Ukrivljeno krojeni komlci in podaljšan hrbtni del za večje udobje. Dodatne odprtine z zadrgami za zračenje in zračnik na hrbtu poskrbijo vedno za optimalno zračenje. Prsni žepi so lahko dostopni tudi, ko imate nadet oprtnik. Z odsevnimi trakovi in logotipi boste pa dobro vidni tudi v mraku.
  109,32 
 • Husqvarna Technical High Viz majica kratki rokav

  0 out of 5
  Delovna majica s kratkimi rokavi, zadrgo na prednjem delu, podaljšanim hrbtnim delom in lahko dostopnim žepom na sprednjem delu. Odsevni trakovi za večjo vidljivost. Material odvaja pot od telesa, da to ostane suho in hladno.
  46,91 
 • Husqvarna Technical majica dolgi rokav

  0 out of 5
  Ta hitro se sušeča majica z dolgimi rokavi ima zadrgo na prednjem delu, podaljšan hrbtni del in lahko dostopen žep z zadrgo na sprednjem delu.
  42,41 
 • Husqvarna Technical majica kratki rokav

  0 out of 5
  Idealna za težko delo v vročem vremenu. Ta hitro se sušeča majica s kratkimi rokavi ima zadrgo na prednjem delu, podaljšan hrbtni del in lahko dostopen žep z zadrgo na sprednjem delu. Material odvaja pot od telesa, da to ostane suho in hladno.
  33,47