Škarje za grmičevje

139,00 199,00 

Škarje za grmičevje/travo Aspire™ je večnamensko orodje na baterije za natančna vrtna opravila, kot je striženje robov trave ter oblikovanje grmovja in žive meje. Izkoristite zmogljiv motor in visoko hitrost rezanja, ki omogočata fine reze za odstranjevanje trave okoli občutljivih rastlin, ter enostavno menjavo nastavkov brez orodja. Baterija je združljiva s sistemom 18 V POWER FOR ALL ALLIANCE, ki ponuja optimalno prilagodljivost, saj se lahko ena baterija uporablja za več različnih orodij in znamk.

SKU: Ni na voljo Kategoriji: ,
Počisti
Obvestili vas bomo takoj, ko dobimo izdelek na zalogo. Prosimo vpišite vaš elektronski naslov.

Opis

Uporabo olajša nizka teža in kompaktna oblika, ki zagotavlja odlično manevriranje. Zahvaljujoč pametnemu digitalnemu uporabniškemu vmesniku lahko s pritiskom na gumb zaženete in zaustavite motor ter preprosto vidite stanje baterije in načrtujete svoje delo. Izdelek se samodejno izklopi, če ga ne uporabljate 180 sekund, kar zmanjša tveganje za telesne poškodbe in podaljša življenjsko dobo baterije. Na voljo je dopolnilna palica s teleskopskim ročajem za izboljšanje dosega in ustvarjanje ergonomskega delovnega položaja.

Da bi čim bolj zmanjšali potreben prostor za shranjevanje, je obrezovalnik grmičevja/trave združljiv z rešitvijo za shranjevanje Aspire™ in je opremljen s kavljem po meri za priročno obešanje na steno.

Dodatne informacije

Znamka

Husqvarna

Dolžina rezil (cm)

20

Hitrost rezanja (rezov/min)

1400

Teža brez akumulatorja (kg)

1,2

Tip motorja

2-krtačni

Razmik med zobmi (mm)

8

Vrsta proizvoda

škarje za grmičevje/travo

Baterija in napajalnik

Baterija 18-B36+polnilec 18-C50, Ne

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.