Kovček za motorno žago

59,50 

Robustna in priročna škatla za motorno žago, maziva in drug pribor.

Dobavljivo: Ni na zalogi SKU: 5313008-72 Kategorija:
Obvestili vas bomo takoj, ko dobimo izdelek na zalogo. Prosimo vpišite vaš elektronski naslov.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Husqvarna

4 mnenja za Kovček za motorno žago

 1. 5 od 5

  Aleš Kranjčevič (preverjena stranka)

 2. 5 od 5

  Darko Dolinar (preverjena stranka)

 3. 5 od 5

  Aleš Kranjčevič (preverjena stranka)

 4. 3 od 5

  Matjaž (preverjena stranka)

  Škatla za žago je nerejena iz votle plastike in dobro hrani žago, ko je ne potrebujemo in je praktična za prenašanje in transport v vozilu, vendar ima nekaj pomanjkljivosti.
  V prednjih vratcih so predvidena mesta za shranjevanje orodja: šablono za brušenje, pili, orodje za zategovanje vijakov pri žagi in svečko. V predvideno mesto za Husqvarnino iriginalno šablono le-to stežka umestimo, čeorav je predviden utir ravno zanjo, ven pa je brez pomoči izvijača ne spravimo.
  Pili v predvidenih mestih pa nasprotno plešeta in ob zaprtju vratc visita grdo ven – tu bi pomagala elastika ki bi jih držala na mestu, ki je pa ni.
  Orodje žage za vijake stoji lepo na svojem mestu.
  V škatli so tudi utori za embalaže verižnega olja in olja za mešanico vendar na pogled (in po iskanju kaj sploh vanje paše) bolj ustrezajo ameriškim Husqvarninim oljnim embalažam kot našim. Litrsko verižno olje in olje za mešanico Husqvarna, ki se dobita pri nas ne pašeta v utore, kar pomeni, da se med prenašanjen prosto gibljeta po škatli. Vendar sumim tudi, da ti utori ne bi prav dobro držali embalaž za katere so narejeni, ker so preplitki.
  Pogrešam tudi še kak predalček za rezervno verigo pa tudi za manjši rezervni meč vidim potencial, da bi se dalo predvideti prostor za urejeno shranjevanje. V škatli je predvideno še mesto za shranjevanje mobilnega primeža za meč, ki olajša brušenje verige na terenu.
  Na pokrovu sta prekrižani dve elastiki, ki naj bi služili za hranjenje navodil in ostalih papirjev, vendar sta nekoliko preohlapni in predvideni za večje formate (recimo mapo a4), kot so običajna navodila in zato ta padajo ob odpiranju in zapiranju ven.
  V škatlo se sicer vse omenjeno da shraniti, ker je prostora zadosti – od rezervnega meča (15” s sčitnikom) do rezervnih verig in olj, vendar ne tako urejeno kot bi to lahko bilo.
  Škatla je obetala bolj urejeno shranjevanje žage in osnovnih pripomočkov/potrošnega materiala, vendar le delno izpolni to nalogo.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.