-13%

AL-KO GT 1825 akumulatorska kosa za travo

69,90 

18 V litij-ionska baterija (baterija in polnilnik nista priložena)
Praktični indikator napolnjenosti baterije v ročaju
Z 180 stopinjsko nastavitvijo nagiba prirezovalne glave
Zložljiva zaščita za rastline
Vključno z rezervnim glavom za nit

Opis

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski trimer za travo GT 1825 – preprosta nega trate za začetnike

Akumulatorska kosilnica navduši s popolnimi rezultati košnje v preverjeni kakovosti AL-KO. Priročen akumulatorski vrtni trimer opravlja svoje delo na vašem domačem vrtu brez emisij in izjemno tiho. Majhna teža in praktično upravljanje z dodatnim nastavljivim ročajem in prilagodljivo rezalno glavo omogočata natančno obrezovanje v vseh položajih in v vsakem kotičku vašega vrta.
Tehnični podatki o akumulatorski trimer za travo AL-KO GT 1825

S težo le 2,4 kg, vključno z baterijo in ergonomsko nastavljivim dodatnim ročajem, je ta trimer zelo mobilen in enostaven za uporabo pomočnik za vsakega lastnika vrta. Prilagodljiva vrtljiva glava vrvi s širino reza 25 cm in palica za zaščito pridelka zagotavlja natančno striženje na robu trate, pod grmovjem in na stenah. S samodejnim tapkanjem lahko enostavno nastavite optimalno dolžino vrvice med obrezovanjem tako, da udarite z glavo trimerja ob tla. Aluminijasto teleskopsko gred, nastavljivo po višini, je mogoče individualno prilagoditi posamezni velikosti telesa. Zložljivo robno kolo vas podpira s čistim rezanjem robov.

Vaša svoboda: kompaktni akumulatorski trimer AL-KO je idealen za začetnike. Zahvaljujoč pogonu šepetanja vaših sosedov ne bodo motili – obrežete lahko kadar koli v dnevu, ne glede na toge mirne čase.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.