AL-KO HT1845 (18V Bosch)

89,90 

-Lahke, priročne in natančne 18V akumulatorske škarje za živo mejo (baterija in polnilnik nista priložena)
-Varnostni nož z diamantno brušenim nasprotno vrtljivim 45 cm
-Indikator napolnjenosti baterije na napravi
-Udoben okrogel ročaj, mehak na dotik
-Trpežno, robustno ohišje s prozornim varnostnim ščitom

Dobavljivo: Na voljo po naročilu Šifra: 113920 Kategoriji: ,
Prikaži košarico

Opis

Akumulatorske škarje za živo mejo AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE – neodvisne, priročne, lahke

akumulatorskimi škarjami za živo mejo AL-KO HT 1845 z diamantno brušenim rezilom je striženje žive meje enostavno – bodisi kot redna obvezna vadba ali ciljno usmerjeno oblikovanje vašega vrtnega okrasja. Visokokakovosten 45 cm varnostni nož zagotavlja hiter in natančen rez z optimalno zaščito ljudi in opreme.

Zelo lahke in od električnega omrežja neodvisne akumulatorske škarje za živo mejo vam omogočajo udoben obseg delovanja brez zapletenih kablov in odpravlja nevarnost nenamernega prereza električnega kabla. Ergonomsko oblikovan ročaj zagotavlja enostavno rokovanje za varno in udobno delo v katerem koli položaju. HT 1845 napaja AL-KO 18 V BOSCH ZDRUŽLJIV ZA HOME IN VRT. Po potrebi lahko s tem baterijskim sistemom upravljate različne naprave AL-KO z eno in isto baterijo – in prihranite denar. Priložen tobolec se uporablja za shranjevanje škarje za živo mejo na način, ki ščiti napravo.
Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo AL-KO HT 1845

Varnostni nož z diamantno brušenjem, ki se vrti v nasprotni smeri, ima dolžino reza 45 cm in je čist rez, ne da bi se zataknil ali zataknil. Debelina reza je 15 mm.

S samo 2,0 kg (brez baterije) so akumulatorske škarje za živo mejo HT 1845 bistveno lažje od katerega koli bencinskega modela.

Naprava z elektromotorjem z nizkimi vibracijami in dobro razporeditvijo teže ter ergonomski ročaji omogočajo popolnoma uravnoteženo upravljanje naprave in še posebej neutrujajoče delo, na primer na visoki živi meji!

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Tehnični podatki:

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Dolžina reza v mm 450
Število udarcev v potezah / min 2600
Debelina reza v mm 15
Tip pogona Akumulator
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Tip noža Brušeni z diamanti
Družina akumulatorja AL-KO 18V Bosch Home & Garden združljivo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.