-12%

AL-KO LB1860, baterija, polnilec (18V Bosch)

149,90 

-Priložena sta 18 V litij-ionska baterija in polnilec
-Indikator nivoja baterije v ročaju
-Zmogljiv puhalnik listov z aksialnim ventilatorjem
-Udoben ročaj na dotik za prijetno delo
-Z dodatnim funkcijskim gumbom za način napajanja
-Delajte neodvisno in brez kabla
-450 m3/h prostornina zraka

Dobavljivo: Na voljo po naročilu Šifra: 113941 Kategoriji: ,
Prikaži košarico

Opis

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski puhalnik listja LB 1860

Akumulatorski puhalnik listja LB 1860 vam ponuja brezžično, enostavno in okolju prijazno vrtnarsko veselje. Peresno lahka in priročna naprava omogoča fleksibilno delo brez težav z napajalnim kablom, brez bencina in zato tudi brez izpušnih plinov. Z dodatno funkcijo povečanja moči za večjo moč lahko brez truda odstranite suho listje z ravnih površin.
Tehnični podatki o akumulatorskem puhalu listja AL-KO LB 1860

Akumulatorski puhalnik listja AL-KO LB 1860 deluje pri hitrostih zraka do 165 km/h. Izbirate lahko med ekološkim načinom za varčevanje z baterijo in načinom napajanja za dodatno moč. Puhalo za listje vam med drugim nudi visoko raven prijaznosti do uporabnika, med drugim zahvaljujoč udobnemu ročaju, ki je mehak na dotik, in praktičnemu vzmetenju na zadnji strani. S težo samo 1,8 kg (z baterijo) je zagotovljeno delo brez utrujenosti. Zmogljiv aksialni ventilator beleži prostorninski pretok 450 m³/h.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Priložena sta baterija 2,5 Ah in polnilec.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Tehnični podatki:

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Družina akumulatorja AL-KO 18V Bosch Home & Garden združljivo
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 30
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 40
Tip pogona Akumulator
Lahko sesa listje? Ne
Količina pihanega zraka m3/h 450

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.