-46%

AL-KO CS 1825 akumulatorska motorna žaga

69,90 

Originalni Oregon meč in veriga žage zagotavljata močan rezalni učinek in vzdržljivost
18 V litij-ionska baterija (ni priložena)
Napenjalnik verige brez orodja za enostavno napenjanje verige
Indikator nivoja baterije na napravi
Priročna, zmogljiva akumulatorska motorna žaga s samodejnim mazanjem verige
Tiho, brez emisij in brez kablov, in vse to z zelo majhno težo

Opis

Akumulatorska verižna žaga AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE CS 1825 omogoča visoko zmogljivost brez kablov.
Akumulatorska motorna žaga CS 1825, kompatibilna z AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN, združuje solidno rezalno zmogljivost in visoko svobodo gibanja z tihim pogonom brez emisij. Zahvaljujoč baterijskemu delovanju je velik polmer delovanja z visoko stopnjo svobode gibanja; kabli ne ovirajo in jih ni mogoče nenamerno prerezati.

Zmogljiv elektromotor poganja zmogljiva baterija AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMpatiBLE, zaradi česar je motorna žaga CS 1825 brez emisij tiha in okolju prijazna alternativa bencinskim verižnim žagam. Za vašo varnost: Za vaše udobno delo brez nesreč je varno rokovanje z žago v vseh situacijah glavna prednostna naloga. Zato ima motorna žaga CS 1825 dva učinkovita zaščitna mehanizma s sistemsko zavoro in hitro zaustavitvijo verige na ščitniku za roke.
Tehnični podatki akumulatorske motorne žage AL-KO CS 1825
S širino reza 25 cm vam vzdržljiv originalni meč Oregon omogoča hitro delo z dobro manevriranjem in vodljivostjo. Njegova rezalna veriga 3/8″ Oregon s hitrostjo 4,7 m/s zagotavlja gladek in čist rez. Zahvaljujoč avtomatskemu mazanju verige, rezervoarju za olje z okencem za ogled in hitri napravi za napenjanje/zamenjava verige ali droga brez orodja je vzdrževanje enostavno – čas pa optimalno izkoristite za napredek žaganja. Akumulatorski električni motor najnovejše generacije skoraj brez tresljajev prispeva tudi k natančnim rezultatom rezanja in delu brez utrujenosti.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje. Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija in polnilec nista priložena.
Tehnični podatki
Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Neto teža v kg 2.8 KG
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 25 MIN
Bruto teža v kg 3.31 KG
dim. Širina cm brez škatle 21.5 CM
dim. Višina cm brez škatle 21.7 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 61 CM
Max. Hitrost verige 4.7
Napetost verige brez orodja
Mera dolžina karton cm 40 CM
Združljive akumulatorji 113893, 113894, 113895, 113896
Veriga žage 3/8″
Dolžina meča v cm 25 CM
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 40 MIN
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 50 MIN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.