AL-KO CSA 1820 akumulatorska višinska žaga, vključno z baterijo in polnilnikom (18V Bosch)

199,90 

-18V litij-ionska baterija. Priložena baterija in polnilec
-Nastavitev kota rezalne glave za 125° (9 stopenj)
-Prihranek prostora zaradi deljivega držaja
-Meč in veriga znamke Oregon
-Izvlečni teleskopski ročaj za individualno prilagajanje delovne višine
-Indikator nivoja baterije v ročaju
-Robusten meč dolžine 20 cm

Dobavljivo: Na voljo po naročilu SKU: 113965 Kategorija:

Opis

Z akumulatorsko visoko verižno žago AL-KO CSA 1820 je obrezovanje in rezanje dreves enostavno. Zahvaljujoč 9-kratni nastavitvi kota in teleskopsko gred, lahko pridete tudi na težko dostopna mesta in vedno dosežete natančen in čist rez. Zahvaljujoč baterijskemu delovanju je na voljo velik polmer delovanja z visoko stopnjo svobode gibanja, ne da bi vam bilo treba skrbeti zaradi nadležnih kablov. To vam omogoča, da delate brez utrujenosti, telesu prijazno in varno – tudi nad glavo.

Poleg tega vam delovanje baterije zagotavlja tiho uporabo brez emisij in malo vzdrževanja kadar koli v dnevu.
Tehnični podatki akumulatorske visinske verižne žage AL-KO CSA 1820

Robusten meč Oregon z dolžino reza 20 cm zagotavlja hitro napredovanje dela in hkrati dobro rokovanje. Hitrost verige je 3,7 m/s. Indikator baterije v ročaju in okno za ogled rezervoarja za olje vas dobro obveščata. Akumulatorska visinskaverižna žaga CSA 1820 je bistveno lažja od primerljivega bencinskega motorja, tako da obrezovalnik CSA 1820 s skupno težo le 3,5 kg skupaj z baterijo omogoča varčno delo nad glavo.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Baterija 2,5 Ah in polnilec so priložena.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.