-11%

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska ročna žaga PS 1815 z baterijo in polnilnikom

159,90 

-Zelo lahka žaga za rezanje in obrezovanje
-Vključuje 18 V litij-ionsko baterijo in polnilnik
-Enostavno in varno delo zahvaljujoč snemljivemu nosilcu vej
-Vključno s tremi žaginimi listi za les, kovino in plastiko
-Z integrirano LED delovno lučjo
-Enostavna menjava žaginega lista brez orodja

Dobavljivo: Na voljo po naročilu Šifra: 113942 Kategorija:
Prikaži košarico

Opis

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorska ročna žaga PS 1815

Akumulatorska ročna žaga AL-KO PS 1815 proizvajalca AL-KO vam nudi popolno podporo za lahko, natančno žaganje in vrtnarska dela. Vsestranska uporaba, saj so priloženi 3 žagini listi za obdelavo lesa, kovine in plastike. Delo, neodvisno od omrežja in brez emisij. Vaš popoln majhen, lahek pomočnik žage za dom in vrt. PS 1815 napaja AL-KO 18 V BOSCH ZDRUŽLJIV ZA HOME IN VRT. Po potrebi lahko s tem baterijskim sistemom upravljate različne naprave AL-KO z eno in isto baterijo – in prihranite denar.
Tehnični podatki akumulatorske ročne žage AL-KO PS 1815

Z našo lahko, vsestransko akumulatorsko ročno žago lahko izvajate manjša žaganja z dolžino reza do 150 mm. Zahvaljujoč odstranljivi protizdrsni zaščiti lahko delate varno in gladko. Vgrajena LED delovna luč vam pomaga doseči čist rez tudi v slabih svetlobnih pogojih. S hitrostjo giba 2500 na/min delate učinkovito, majhna teža 1,5 kg (vključno z baterijo) pa prispeva k udobnemu delu. Večkratna uporaba zahvaljujoč menjavi žaginega lista brez orodja les – plastika – kovina.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Priložena sta baterija 2,5 Ah in polnilec.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Tehnični podatki:

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Dolžina reza v mm 150
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Družina akumulatorja AL-KO 18V Bosch Home & Garden združljivo
Tip pogona Akumulator

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.